Atelierul zanelor Editia 11 – Constanta

2 decembrie 2015

Sâmbătă, 12 decembrie 2015, la Forte Life, Bd. Tomis nr. 235, între orele 11.00 – 14.00, JCI Constanța dăruiește din magia sa la a 11-a ediţie „Atelierul Zânelor” prin joc și multă distracție. Atelierul Zânelor este un eveniment caritabil, prin care copiii pot face fapte bune și pot oferi cadouri altor micuți din familii nevoiașe.

Un număr de aproximativ 60 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zânele JCI Constanța timp de 3 ceasuri. Prin rotație, echipele vor participa la cele cinci ateliere.

Activitățile din cadrul Atelierului Zânelor sunt următoarele:

1. Atelierul Zânei Dulcica – Unul dintre preferatele copiilor, atelierul Zânei Dulcica este colțul în care poveștile prind gust. Copiii vor putea debuta ca artişti culinari și vor prepara tarte cu cremă de vanilie, vor realiza figurine din fructe, dar și alte bunătăți dulci. Sub atenta supravegere a Zânei Dulcica şi împreună cu parinții vor scoate pe tavă cele mai delicioase şi aratoase prăjituri.

2. Atelierul Zânei Măștilor – În acest atelier copiii vor confecționa modele diferite de măști și se vor deghiza ca la un adevărat bal. Vor fi ajutați pentru realizarea costumelor de personajele haioase reprezentate de voluntarii JCI Constanța și de Zâne.

3. Atelierul Zânei Zăpezii- Atunci când apar primii fulgi de nea, de la mic la mare aşteptăm să se aşterne neaua pentru a face mult aşteptatul om de zăpadă. Pentru că ninsoarea nu a venit încă, cei mici vor confectiona oameni de zapada din…şosete.

4. Atelierul Zânei Dorinţelor – Sărbătorile bat la uşă, iar Moş Crăciun are de pregătit nenumarate cadouri. Pentru că este bătrân şi nu mai are o memorie chiar atât bună, fiecare copilaş îi va transmite printr-o scrisoare ce îşi doreşte de sărbători. La eveniment va participa Zâna Dorinţelor, care va avea grija ca toate dorinţele copiilor cuminţi să fie îndeplinite. Mai mult, copilaşii se vor putea poza cu Moş Craciun sau cu Zânele şi vor păstra fotografia ca amintire.

5. Atelierul Spiriduşului Creativ – Copilaşii vor intra în atelierele de creaţie ale Spiriduşilor care aduc spiritul Crăciunului în casele oamenilor din toată lumea. Folosindu-se de imaginaţie şi joc, încurajaţi de spiriduşii zburdalnici copiii participanţi la acest atelier vor pregăti ornamente fantastice de Crăciun prin tehnici misterioase.

Cei mici îşi vor arăta şi talentul de artişti şi vor cânta şi dansa alături de Trupa Sufleţel. Totodată, pentru că sportul este important în creşterea copiilor, campioana europeană în gimnastică, Daniela Şofronie, a pregătit un moment artistic deosebit alături de trupa de copii pe care o antrenează. La finalul programului toti participanţii vor primi diplome.

Condițiile de participare presupun ca fiecare copil înscris la „Atelierul Zânelor” să aducă un mic cadou (hăinuțe în stare bună), jucării, dulciuri) pentru cazurile sociale selectate de Zâne şi o taxa de participare de 35 de lei de copil (suma acopera o parte din materialele folosite în ateliere). Aceste cadouri vor fi oferite în etapa a doua a evenimentului – UMANITARA, premergătoare Sărbătorilor de Iarnă din perioada 14-19 decembrie.

Evenimentul este recomandat pentru copii de 4-10 ani.
ÎNSCRIERILE SE FAC LA NR. DE TELEFON: 0725 566 575

Eveniment sustinut de:
Hypermarket CORA City Park MAll, Trupa Sufletel, Cofetaria Zamco, Junior, Crucial Systems & Services, Dobrogea Grup, Visual Mesh Studio, X-printing, Eventys Mark, Dream Explorer, City Events & Ballons, Farmacia Miracullum, Play XP
Parteneri media: Evenimente-Constanta.ro, Magic FM, Litoral TV, Cuget Liber, Telegraf, Ziua de Constanta

Atelierul zânelor Editia 2 – Campina, PrahovaAtelierul de sculpturã în dovleac