Atelierul zânelor Editia 1 - Ploiesti, Prahova

12 octombrie 2015

Echipe formate din copii și părinti vor participa la activitătile organizate de Zânele din poveste. De-a lungul evenimentului ne propunem construirea unei atmosfere relaxate și încurajatoare, în care fiecare să se poată exprima liber, ținând cont și de libertatea celuilalt.

Condiții de participare: copii cu vârsta cuprinsă între 3 si 9 ani, însoțiți de cel puțin un părinte.

Evenimentul are și un scop caritabil: ne-am propus să-i învatăm pe copii să dăruiască. Fiecare copil participant îsi va alege o jucarie a sa și o va înmâna Zânelor JCI Prahova care o vor duce unui copil din familii sărace.

Părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară pot aduce hăinuțe, dulciuri sau pot face alte donații suplimentare consultându-se cu organizatorii.

Fiecare copil înscris în Atelierul Zânelor trebuie să aducă un cadou pentru cazurile sociale selectate de Zâne şi să plătească o taxă de participare de 25 RON.

Înscrierile pot fi făcute completând acest formular http://bit.ly/1iGg340

Atelierul de sculpturã în dovleac

ph-1-1 Zâna Toamnei îi va învăța pe părinți și pe copii să sculpteze felinare de dovleac. O veche legendă irlandeză spune că a fost odată un fermier bătrân şi avar numit Jack Zgârcitul. Se spune că el a păcălit diavolul să se caţere într-un copac şi apoi l-a prins acolo sculptând o cruce pe trunchiul copacului. Diavolul, înfuriat, pentru a se răzbuna l-a blestemat pe bătrânul Jack să cutreiere pentru totdeauna pământul, fără să poată intra vreodată în iad sau în rai. Singurul lucru pe care i l-a îngăduit diavolul a fost să poarte cu el un felinar sculptat într-un dovleac care să îi lumineze calea.

Atelierul Zânei Prãjiturilorph-1-2

Mai țineti minte cum vă jucați cu plastilina ? La fel face si Zâna Prăjiturilor, doar că ea nu foloseste plastilina, ci biscuiti, lapte, cacao… După care formeaza cu mâna biluțe, bare, după care le ornează cât mai colorat și mai hazliu. Vă va învăța și pe voi…

 

Atelierul Cyber-Zâneiph-1-3

Copii le vor arăta părinților avantajele tehnologiei moderne, învătîndu-i să se joace pe tabletele Cyber-Zânei.

 

Atelierul Zânei Recolteiph-1-4

Figurinele din fructe și legume vor fi pregatite, modelate și gustate de cei mici, împreună cu părinții lor, sub atenta supravegere a Zânei Recoltei

 

Atelierul de marioneteph-1-5

Atelierul zanelor Editia 10 – ConstantaAtelierul zânelor Editia 2 – Campina, Prahova